
Сирники, приготовані в духовці, трохи відрізняються від тих, які готуємо на сковороді. По - перше, вони виходять дуже повітряними, ніжними і тануть у роті, а по друге вони набагато корисніше, т. К. Готуються без обсмажування на маслі. Раджу спробувати!
Інгредієнти:
сир 200 г,
ванілін щіпка,
цукор 3 ст л,
сметана 5 ст л,
яйця 2 шт,
манка 3 ст л,
2 ст л вершкового масла м'якого,
1 ч л розпушувача,
сметанний соус для подачі.
Спочатку сир змішаємо з цукром, ваніліном і яйцями.
Потім додамо масло, манку і сметану. Ретельно перемішуємо до однорідності.
Формочки для кексів скропити водою, присипати манкою (або борошном), залізні змастити. Викладати сирну масу ложкою. Поставити в розігріту до 180-200 * духовку на 20-30 хв.
Сирнічкі остудити, акуратно дістати з формочок, полити сметанним (або іншим) соусом.
Залишається покликати домашніх до столу.
|