Головна | Мій профіль | Вихід | RSSВівторок, 15.07.2025, 09:38

Світ МАМ

 
Меню сайту
Категорії розділу
Страви для дітей [46]
Здоров'я [24]
Ігри [9]
Все про вагітність [3]
Розвиток дитини [33]
Різне [26]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Страви для дітей

КОЛЕКЦІЯ смачний десертів

ФРУКТОВИЙ ДЕСЕРТ

Інгредієнти:

Груша - 1 шт
мандарин - 1 шт
яблуко - 1 шт
банан - 1 шт
пломбір «Буденний» - 1 шт
печиво «Ювілейне» - 2 шт
сметана - 1 ст. ложка
згущене молоко - 1 ст. ложка

Приготування:

1. Дрібно ріжемо фрукти. Морозиво розминаємо і перемішуємо з печеньки, які ми попередньо розламали на дрібні шматочки.
Сметану і згущене молоко перемішуємо.

2. Потім шарами викладаємо в склянки:
- Яблуко-морозиво.
- Банан, морозиво.
- Груша, морозиво.
- Мандарин.

3. Потім заливаємо вміст склянки сумішшю сметани зі згущеним молоком.
Кладемо все в морозилку на 20 хвилин. Десерт «Фруктовий» готовий!

Банановий-карамельний ДЕСЕРТ З КРЕМОМ

Інгредієнти:

2 банани
карамельний соус
збиті вершки

Для крему:
2/3 ст. цукру
1/4 ст. крохмалю
1/2 ч. Л. солі
3 ст. молока
2 яйця
2 ст. л. вершкового масла
1 ст. л. ваніліну
10 шт. печива або несолоних крекерів
70 г вершкового масла
1 ст. л. цукру

Спочатку займіться приготуванням крему: в мисці збийте яйця виделкою. Цукор, крохмаль і сіль змішайте в невеликій каструльці. Поступово влийте молоко і, помішуючи, поставте на середній вогонь до загустіння.

Доведіть до кипіння. Продовжуйте готувати ще близько хвилини.
Додайте пару столових ложок цієї суміші в миску з яйцями і швидко і ретельно перемішайте, щоб яйця не зварилися. Потім перелийте збиті яйця назад в каструлю. Поставте на маленький вогонь і близько хвилини дайте покипіти, періодично помішуючи.

Зніміть з вогню, додайте вершкове масло і ванілін. Залиште остигати. Коли каструля охолола, поставте її в холодильник для повного охолодження (можна закрити харчовою плівкою, щоб не утворилася плівка з пінки).

Печиво потовчіть в пластиковому пакеті, а потім крихту змішайте в мисці з цукром і розтопленим маслом. Викладіть щільним рівним шаром на деко і поставте в розігріту до 175 ° С духовку на 10-12 хвилин до утворення золотисто-коричневої скоринки. Остудіть.

Коли все готово, викладайте десерт:
1. Викладіть по 2 столових ложки спеченої крихти в порційну креманку. Меншим за діаметром келихом або склянкою спресуйте основу, щоб вийшов твердий рівний шар.
2. Викладіть шар охолодженого приготованого крему.
3. Пару кружечків банана.
4. Закрийте банани шаром збитих вершків.
5. Зверху присипте ще трохи крихтою і збризніть карамеллю.
6. Повторіть ще раз крем-банани-збиті вершки-крихта і карамель.

Можете відразу ж подавати ваш десерт або ж поставити в холодильник (до 3 годин). Перед подачею прикрасьте шматочком банана.

Сирок В ШОКОЛАДІ. Відмінна ідея!

Інгредієнти:

100 гр.шоколада;
2-3ст.л.сахара;
200-250 гр. сиру;
улюблені фрукти для начинки-тут ​​ківі і заморожена вишня.
А так же силіконові формочки, кісточкі.Водяная лазня або мікрохвильовка, морозильна камера)))

Приготування:

Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовці.
За допомогою силіконової пензлика ретельно змастити шоколадом формочки.
Не шкодуйте шоколад, нехай шар буде побольше.После того як всі формочки вкрилися шоколадом відправляємо їх в морозильну камеру.

Поки наш шоколад застигає готуємо сирну начінку.Для цього сир змішати з цукром.
За допомогою блендера (або протерши через сито) змішати цукор і сир, перетворивши їх в однорідну масу.

Подрібнити ківі.
Подрібнити вишню.

Витягти з морозилки формочки і наповнити їх начинкою, по черзі викладаючи сир і фрукти. Змішати сир з фруктами, якщо немає бажання робити слоі.Начінка повинна бути майже до самого края.Сверху заливаємо і розрівнюємо шоколад.Отправляем все в морозилку.

Дістаємо формочки з морозилки (застигає шоколад швидко, 5 хв. І ласощі готово) .Ізвлекаем сирок в шоколаді з силіконових форм і насолоджуємося домашнім десертом!

Десерт сирковий

Інгредієнти:

- Сир - 300 г
- Сметана - 150 г
- Цукор - 2 ст. ложка
- Желатин - 1 ст. ложка
- Апельсин - 1 шт.
- Банан - 1 шт.
- Ківі - 1 шт.

Приготування:

Для приготування десерту сирного до сиру додати сметану і цукор.
Сирну масу збити блендером.
Фрукти очистити і порізати кружальцями, а потім навпіл, можна на чотири частини.
Закип'ятити 100 мл води і трохи остудити. Поступово всипати желатин, постійно помішуючи, розмішати до повного розчинення.
Воду з желатином влити в сирну суміш і добре перемішати.
У форму викласти шар фруктів.
Залити сирною масою і знову викласти шар фруктів.
Так повторювати стільки, скільки необхідно. Останнім у десерті сирному повинен бути шар з сирною масою. Прикрасити залишилися кружечками різних фруктів.
Десерт сирний поставити в холодильник на півгодини охолоджуватися.

ФРУКТИ В зефірна КРЕМІ

Ніжний, кисло-солодкий десерт.
Інгредієнти:
2 зефіру (по 70 г)
200 г вершків 10% -20%
200 г полуниці
200 г ківі
шоколад для посипання

Приготування:

Зефір поламати на шматочки, покласти в блендер, влити вершки.
Ретельно збити до однорідної маси.
Полуницю порізати на четвертинки (якщо велика - то порізати дрібніше).
Ківі почистити, порізати кубиками.
У креманку або чашку викласти полуницю в один шар.
Полити кремом так, щоб повністю покрити полуницю.
Зверху викласти ківі в один шар.
Полити кремом, повністю закривши ківі.
Посипати натертим на тертці шоколадом.

Десерт можна відразу подавати, а можна поставити на годину в холодильник для охолодження. Буде смачно в будь-якому випадку.

ДЕСЕРТ ІЗ СИРУ з печінкою

Інгредієнти:
- 20 - 25 шт. печива квадратної форми
- 1 ч.л. желатину
- 2 пачки сиру
- Цукор, ванілін
- 200 г вершків

Приготування:
1. Желатин розчинити спочатку в холодній воді до розбухання, потім підігріти до повного розчинення.
2. Потім збити вершки, додати інші інгредієнти, крім печива.
3. Все ретельно збити міксером. Отриману начинку покласти на печиво (3 * 7) і зверху накрити 2-й печенькой.
4. Прибрати в холодильник хвилин на 40-60.
5. Прикрасити тертим шоколадом.

Сирний десерт з бананом
169 ккал / 100 гр

Інгредієнти:
- Желатин - 20-25 г,
- Молоко - 1,5 склянки,
- Сир - 400 г (2 пачки кремообразного 5% жирн.)
- Сметана - 250 г,
- Цукор - 1 склянка,
- Ванільний цукор - 2 столових ложки
- Шоколад - 50 г
- 1 банан

Приготування:

Желатин замочити в холодному молоці і залишити на 1-2 години до набухання.
Набряклий желатин нагрівати до повного розчинення, але не кип'ятити.
У гарячий розчин желатину ввести цукор і ванільний цукор і розмішувати до повного розчинення цукру. Процідити.
Сир (якщо дуже зернистий протерти через сито) і сметану збити міксером.
Додати желатинову суміш і знову добре перемішати. Маса буде злегка тепла.
Розділити на дві частини, в одну з них додати розтоплений шоколад.
Білу масу вилити в холодну форму і прибрати в холодильник на 30 хв., А шоколадну залишити остигати при кімнатній температури.
На загусла білу масу покласти половинки банана (фото) і акуратно вилити шоколадну масу.
Прибрати в холодильник на всю ніч.
Форму з застиглим десертом поставити в теплу воду на кілька хвилинок (1-3), перевернути, викласти сирний десерт на блюдо і прикрасити крихтою шоколадного печива.

Легкий шоколадно-сирний десерт
83ккал на 100г

Інгредієнти:

- Сир знежирений 400гр
- Молоко 1-1,5% 100мл
- Какао-порошок - 20-40г (я 20г додала, але можна і побільше)
- Мед - грам 30 (у мене 2ч.ложки)
- Желатин харчовий - 20-25гр

Приготування:

Желатин розвести в склянці води, залишити хвилин на 30-40, поставити на повільний вогонь, до розчинення желатину.
Додати молоко, сир, какао, мед. перемішати блендером в однорідну масу.
Залити у форму і прибрати в холод, поки не застигне. за бажанням можна додати ягоди, цукати.

Категорія: Страви для дітей | Додав: FreeDOM (27.02.2015)
Переглядів: 317 | Теги: КОЛЕКЦІЯ смачний десертів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук


Професійний фотограф Сергій Мосевич

Приймаю замовлення на фотосесії:
• Весільні
• Сімейні
• Love Story
• Портфоліо

Контакти:
☎ +380503732243
vk.com/otogra
facebook.com/otogra
Календар
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2025
Створити безкоштовний сайт на uCoz