
Інгредієнти:
225 г вершкового сиру ( Філадельфія )
470 мл збитих вершків
3 / 4 склянки цукру або цукрозамінника
1 / 2 склянки знежиреного звичайного йогурту
1 чайна ложка ванілі
85 г желе без цукру (смак за вибором)
основа:
1 стакан меленого мигдалю в порошку
2 столових ложки вершкового масла
1 столова ложка цукру
Приготування:
Змішайте всі інгредієнти для основи . Утрамбуйте цю масу на дні.
У мисці збийте вершковий сир і йогурт , додайте цукор і ванілін. Введіть вершки і перемішайте акуратно до однорідної маси , щоб вершки не осіли . Викладіть цю масу поверх застиглої основи , розрівняйте .
Розведіть желе відповідно до інструкції на упаковці. Остудіть в холодильник хвилин 30 , але дивіться , щоб воно не застигло. Потім акуратно вилийте поверх начинки . Поставте в холодильник на 4 години.
|