М'ЯСНА НАЧИНКА : свинячо-яловичий фарш ( 500г. ) обсмажити , 2 головки ріпчастої цибулі подрібнити і теж обсмажити. Змішати з фаршем , посолити , поперчити.
ЧЕРВОНА АБО ЧОРНА ІКРА : це класика. Це російські традиції . Ми завжди (раз на рік , приблизно ) їмо на масницю млинці з червоною ікрою.
КУРКА І ГРИБИ : філе курки ( але не фарш , а саме рубане ) обсмажити , посолити , поперчити. Додати смажену цибулю і гриби.
Копченої курки , МАЙОНЕЗ І ОВОЧЕВИЙ САЛАТ : ріжемо копчену курку на шматочки , додаємо салат з помідора , зеленого листя салату , зелені ( кріп , петрушка ) і болгарського перцю , трохи солі і перцю. І полийте майонезом ( тільки смачним )
Курячі грудки і ЯЙЦЯ : склад - 1 куряча грудка , 10 гр. кропу , 2 варених яйця , сіль , перець. Грудку і яйця відварити. дрібно нарізати. змішати з дрібно нарізаним кропом.
НАЧИНКА ДЛЯ МЛИНЦІВ З ПЕЧІНКИ : Склад: 500 гр. печінки ( свинячий або яловичої ) , 2 цибулини , 1 морква , 3 яйця , сіль. перець. 500 грам печінки обсмажити з 2 цибулинами (звичайний ріпчаста цибуля) і 1 морквою. 3 варених яйця натерти на крупній тертці , сіль і чорний мелений перець за смаком.
НАЧИНКА ІЗ відвареної яловичини : Потрібно : 500 грам . яловичини , 1 цибулина , 20 грам вершкового масла , сіль , перець. 500 гр. яловичини відварюємо 1,5 години , перекручуємо на м'ясорубці , але краще дуже дрібно порізати проти волокон. Беремо 1 цибулину , ріжемо дрібно , обсмажуємо на вершковому маслі , додаємо у фарш , підсолюємо за смаком , перчимо.
ГРИБНА НАЧИНКА : 500 гр. грибів , 2 шт. ріпчастої цибулі , сіль , перець , сметана. Гриби нарізати і обсмажити , коли вода з смажаться грибів випарується , додати дрібно нарізану цибулю і обсмажити всі разом. Наприкінці обсмажування посолити , поперчити і додати 2 столові ложки сметани. Начиняти цим млинці - дуже смачно.
ІЗ варені ковбаси ( ДОКТОРСЬКА ) : 200 грам ковбаси " варенки " , 0,5 ложки гірчиці , 50 гр. сметани , 100 гр. сиру. Варена ковбаса 200 гр. , Пропустити її через м'ясорубку , сир натерти на крупну тертку , додати 0,5 чайної ложки гірчиці , і 50 гр. сметани. Все перемішати , начинка готова.
ШИНКА і тертий сир : назва говорить сама за себе. Поріжте шинку часточками , сир натріть на тертці. Полийте смачним майонезом.
СИР З МАЙОНЕЗОМ , часник і зелень : натерти сир на тертці , додати часточку часнику , пропущеного через прес , додати дрібно різану зелень. Заправити це все майонезом. Начинити млинці.
Сир, родзинки : беремо сир , змішуємо з одним жовтком , додаємо жменю родзинок , цукор за смаком. можна додати горіхи
СИР , ЧОРНОСЛИВ : беремо сир , змішуємо з одним жовтком , додаємо жменю чорносливу , попередньо распаренного і дрібно нарізаного , цукор за смаком. можна додати горіхи
СИР , сушені абрикоси : беремо сир , змішуємо з одним жовтком , додаємо жменю сушених абрикосів , цукор за смаком. можна додати горіхи
Вареного згущеного молока : помажте готові млинці вареним згущеним молоком . Це повинно сподобається ласунам . Зверху можна посипати цукровою пудрою кожен млинець для краси.
МЕД : теж класика . Млинці дуже смачні з медом.
ШОКОЛАД : шоколад розтопити на водяній бані і полити млинці .
КАРАМЕЛЬ : Склад: 4 ст.ложки цукру , 0,5 води і 0,5 гр. ванілі. 4 ложки цукру кладуть на дно сковороди , 0,5 гр. ванілі , 0,5 столової ложки води і топлять цукор , варять його до світло коричневого кольору. І поливають ним млинчики .
Збити вершки : звичайно смачніше вершки , які ви приготували самі , з дуже жирного молока (40% жирності ) , спеціального для збивання вершків. Вершки ж зроблені з пакетика не такі хороші , але все ж таки зійдуть , якщо додати ягідки полуниці або вишні .
Збиті вершки і КЛУБНИКА : беріть в магазині заморожену полуницю , якщо за вікном зима. Свіжа зимова полуниця несмачна , водяна . підійде і будь-яка інша ягода .
БАНАНИ І ВЕРШКИ + ШОКОЛАД : Склад: 3 банани , 50 гр. вершків і плитка шоколаду. 3 банани і 3 столові ложки вершків , подрібнити і збити на блендері до однорідної маси. Згорнуті в трубочку млинці з начинкою полити розтопленим шоколадом.
Збиті вершки і БУДЬ ДЖЕМ : хвилеподібно на кожен скручений трубочкою млинчик , налийте тоненьку цівку джему . Вершки подайте в окремих креманках .
ЕКЗОТИЧНА НАЧИНКА : змішати дрібно нарізані банани , ананаси (можна консервовані) , ківі. Заправити сметаною , додати цукру. Замість сметани можна взяти збиті вершки.
НАЧИНКА ДЛЯ МЛИНЦІВ З ЯЄЦЬ І ЗЕЛЕНОГО ЛУКА : 4 яйця , 50 гр. зеленої цибулі , 5-10 гр. кропу , сіль. Яйця відварити , змішати з дрібно нарізаною зеленою цибулею.
ЯЙЦЯ З РИСОМ і смажені ріпчастою цибулею : Яйця відварити , додати варений рис і смажений ріпчаста , дрібно нарізану цибулю . Посолити , поперчити за смаком.